Με ανακοίνωσή της η ΠΟΕ ΔΟΥ, μετά απο σχετική απόφαση του Γενικού Συμβουλίου, καλεί σε ΑΠΟΧΗ απ τις εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια, οι οποιες πρόκειται να διεξαχθούν στο ΥΠΟΙΚ και την ΑΑΔΕ με τη διαδικασία της Ηλεκτρονικής Ψηφοφορίας.

Περισσότερα...

Οι συναδέλφισσες της καθαριότητας έδωσαν πριν 6 περίπου χρόνια έναν εμβληματικό αγώνα ενάντια στις απολύσεις. Έναν αγώνα που γνώρισε την καθολική στήριξη της κοινωνίας και απονομιμοποίησε την πολιτική των απολύσεων.

Περισσότερα...

Με απόφασή του ο Σύλλογος Δυτικής Μακεδονίας εκφράζει την πλήρη αντίθεσή του στο Μισθολόγιο της ΑΑΔΕ και επισημαίνει την ανάγκη συνέχισης της Απεργίας - Αποχής απ την Αξιολόγηση.

Ακολουθεί η Ανακοίνωση του Συλλόγου

Περισσότερα...

Η Ανακοίνωση του Συλλόγου Αχαΐας για το Μισθολόγιο… η απάντηση της Ομοσπονδίας μέσω ανυπόγραφου κειμένου που αναρτήθηκε την Παρασκευή 5/3/21 στο site της ΠΟΕ ΔΟY… η νέα ανακοίνωση του Συλλόγου Αχαΐας τη Δευτέρα 8/3/21 και… η μετατροπή του ανυπόγραφου κειμένου σε επίσημη ανακοίνωση της Ομοσπονδίας (με πρωτόκολλο και υπογραφές) την Τρίτη 9/3/21.

Ο κλάδος όμως αναμένει άλλες απαντήσεις…..

Για την… ‘’κολοτούμπα’’ της πλειοψηφίας και την αποδοχή του μισθολογίου Πιτσιλή.

Για τη σύνδεση των Περιγραμμάτων με διαφορετικούς μισθούς

Για τα Ατομικά Συμβόλαια και την Ατομική Στοχοθεσία

Για την Προσωπική Διαφορά των Νεοεισερχόμενων και τη μετατροπή τους σε… ‘’ομήρους’’ της Διοίκησης

Για τη μετατροπή μέρους των αποδοχών μας σε… επίδομα

 

Για την Ιστορία…

Δείτε την Ανακοίνωση του Συλλόγου

Δείτε το ανυπόγραφο σχόλιο της Ομοσπονδίας

Δείτε τη Δεύτερη ανακοίνωση του Συλλόγου Αχαΐας

Δείτε της Ανακοίνωση της ΠΟΕ ΔΟY

 

(Ενημέρωση.. 10.3.21)

Συνάδελφοι,

Η πολιτική ηγεσία της χώρας, μαζί με τον Διοικητή της ΑΑΔΕ, εν μέσω της φονικής πανδημίας που αντιμετωπίζουμε και έχοντας όλο το προηγούμενο διάστημα εσκεμμένα κωλυσιεργήσει, μην παίρνοντας θέση στο διάλογο με τους εργαζόμενους που είχαν προτείνει ολοκληρωμένη πρόταση μισθολογίου και ρυθμίσεις εργασιακών σχέσεων, έφερε στην βουλή προς ψήφιση ένα απαράδεκτο νομοσχέδιο που επιχειρεί να αποπροσανατολίσει τους εργαζόμενους, να καταργήσει κάθε έννοια συνεργασίας, επενδύοντας στο δόγμα «διαίρει και βασίλευε» απορρυθμίζοντας κάθε μορφή εργασιακών σχέσεων και αλληλεγγύης.

Περισσότερα...

Με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία των Τελωνειακών, υλοποιώντας ομόφωνη απόφαση του Γενικού τους Συμβουλίου, καλεί σε Απεργιακή Κινητοποίηση την Τετάρτη 17.2.21, ημέρα κατάθεσης στην ολομέλεια της Βουλής του Μισθολογίου της ΑΑΔΕ.

Για να δείτε την Ανακοίνωση ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 Συνάδελφοι,

Η απεργία - αποχή και στο στάδιο της αυτοαξιολόγησης, της αξιολόγησης των ομοιόβαθμων συναδέλφων και των προϊσταμένων ήταν απόλυτα επιτυχημένη!!

Η μαζικότητα ξεπέρασε το ποσοστό του 97%. Συνολικά σ’ όλη την ΑΑΔΕ συμμετείχε ΜΟΝΟ το 10% επί του συνόλου των υπαλλήλων.

Η Ομοσπονδία ευχαριστεί το σύνολο των συναδέλφων και τον καθένα ξεχωριστά για την μαζική συμμετοχή, την αλληλεγγύη και την πρωτόγνωρη συλλογική δράση, την οποία επιδεικνύουμε στη μετωπική επίθεση που δέχονται τα εργασιακά μας δικαιώματα.

Καλούμε σε κοινή συμπόρευση όσους συναδέλφους διαφοροποιήθηκαν και δεσμευόμαστε ότι η κατοχύρωση μιας διαδικασίας ουσιαστικής και αποτελεσματικής αξιολόγησης αποτελεί τον στόχο όλων μας. Σ’ αυτή την κρίσιμη στιγμή πρέπει να είμαστε όλοι μια γροθιά.

Η διοίκηση της ΑΑΔΕ έχοντας λάβει μια απόφαση χωρίς διαβούλευση και χωρίς τη νομιμοποίηση που προσφέρει ο ουσιαστικός διάλογος οφείλει πλέον να αξιολογήσει το ηχηρό μήνυμα που αποστέλλουν μαζικά οι υπάλληλοι και να κατανοήσει ότι πορεύεται σε λάθος κατεύθυνση.

Καλούμε την διοίκηση της ΑΑΔΕ να σταματήσει άμεσα τη διαδικασία – παρωδία της αξιολόγησης, η οποία έχει απορριφθεί συνολικά παρά την διετή προσπάθεια επιβολής της. Η απόπειρα συνέχισής της στο επόμενο στάδιο, εκθέτει συνολικά τους επικεφαλής της ΑΑΔΕ για έλλειμμα σεβασμού στο σύνολο των συναδέλφων και προσβάλει το κύρος της υπηρεσίας. Εκτός κι αν η στόχευση της ΑΑΔΕ είναι να διασπάσει, να διχάσει τους υπαλλήλους, για να υλοποιήσει τον απώτερο στόχο των ατομικών μισθολογίων, της αυθαιρεσίας και της αδιαφάνειας.

Αγωνιζόμαστε όλοι μαζί για τη διασφάλιση του εργασιακού μέλλοντος, της τιμής και της αξιοπιστίας του τελωνειακού κλάδου. Είναι ένα κορυφαίας σπουδαιότητας ζήτημα που δεν επιδέχεται άλλους ερασιτεχνισμούς, πειραματισμούς και σκοπιμότητες.

Η Ομοσπονδία επαναλαμβάνει σταθερά την θέση της υπέρ ενός δίκαιου και αντικειμενικού συστήματος αξιολόγησης και επιδιώκει ένα ουσιαστικό και εποικοδομητικό διάλογο.

Η διεκδίκηση ενός αντικειμενικού, διαφανούς και σύγχρονου συστήματος αξιολόγησης είναι δικαίωμα των υπαλλήλων.

Με δεδομένη την ετυμηγορία των συναδέλφων καλούμαστε όλοι να αναλάβουμε την ευθύνη που μας αναλογεί.

Όλοι μαζί, με αλληλεγγύη και συλλογική προσπάθεια μπορούμε να διαμορφώσουμε το μέλλον μας.

 

Για να τυπώσετε την Ανακοίνωση της ΟΤΥΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Περισσότερα Άρθρα...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ

Αρχείο τευχών του περιοδικού Ενημέρωση Εφοριακών

ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΧΡΗΣΤΕΣ ONLINE

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 515 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Χρήστες
5
Άρθρα
1830
Εμφανίσεις Άρθρων
3900909