Η πρώτη αντίδραση της Ομοσπονδίας των Τελωνειακών για την αξιολόγηση

Με μήνυμά του προς τους συναδέλφους Τελωνειακούς, την Παρασκευή το απόγευμα, ο πρόεδρος της ΟΤΥΕ αναφέρει:

‘’Ενημερωθήκαμε ότι σήμερα 18.45 έφθασε στις τελωνειακές μονάδες ηλεκτρονικό μήνυμα σχετικά  με την διαδικασία της αξιολόγησης. Η ομοσπονδία και στο τελευταίο Γενικό Συμβούλιο  της 16ης Νοεμβρίου επικύρωσε την απεργία  - αποχή από την αξιολόγηση, η οποία   συνεχίζεται για 20 σχεδόν μήνες με μαζική συμμετοχή.

Όλοι οι συνάδελφοι είναι απόλυτα διασφαλισμένοι. Δεν υφίσταται κανένας λόγος επικύρωσης των περιγραμμάτων θέσης εργασίας και ουσιαστικής αποδοχής του ατομικού μισθολογίου. Άμεσα θα συνέλθουν τα συνδικαλιστικά όργανα της  και θα έχετε αναλυτική ενημέρωση. Η προσπάθεια της ΑΑΔΕ να επιβάλει, εν μέσω πανδημίας την αξιολόγηση, τα περιγράμματα και το ατομικό μισθολόγιο  είναι προκλητική και προσβλητική. Σε κάθε περίπτωση επιβάλλεται να έχουν την απαιτούμενη απάντηση που ο τελωνειακός κλάδος ξέρει να δίνει.’’

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ

Αρχείο τευχών του περιοδικού Ενημέρωση Εφοριακών