Αθήνα 9/11/2021 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Οι δυο Ομοσπονδίες της ΑΑΔΕ και του Υπουργείου Οικονομικών, εκφράζουν την απόλυτη στήριξη και την αμέριστη συμπαράσταση τους στην απεργιακή κινητοποίηση της 10ης Νοεμβρίου 2021 που έχει προκηρύξει ο Πρωτοβάθμιος Σύλλογος και οι εργαζόμενοι στη ΓΔΗΛΕΔ, για τις συνθήκες εργασίας που επικρατούν στο νέο κτίριο που μεταστεγάστηκε η υπηρεσία.

Ανακοίνωση σύγκλισης εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης στις 29.11.2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10.00 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ. - Ν. Φάληρο).

Για να δείτε την ανακοίνωση του συλλόγου Αττικής και Κυκλάδων πατήστε εδώ.

Με ανακοίνωσή της η ΠΟΕ ΔΟΥ, μετά απο σχετική απόφαση του Γενικού Συμβουλίου, καλεί σε ΑΠΟΧΗ απ τις εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια, οι οποιες πρόκειται να διεξαχθούν στο ΥΠΟΙΚ και την ΑΑΔΕ με τη διαδικασία της Ηλεκτρονικής Ψηφοφορίας.

Οι συναδέλφισσες της καθαριότητας έδωσαν πριν 6 περίπου χρόνια έναν εμβληματικό αγώνα ενάντια στις απολύσεις. Έναν αγώνα που γνώρισε την καθολική στήριξη της κοινωνίας και απονομιμοποίησε την πολιτική των απολύσεων.

Με απόφασή του ο Σύλλογος Δυτικής Μακεδονίας εκφράζει την πλήρη αντίθεσή του στο Μισθολόγιο της ΑΑΔΕ και επισημαίνει την ανάγκη συνέχισης της Απεργίας - Αποχής απ την Αξιολόγηση.

Ακολουθεί η Ανακοίνωση του Συλλόγου

Η Ανακοίνωση του Συλλόγου Αχαΐας για το Μισθολόγιο… η απάντηση της Ομοσπονδίας μέσω ανυπόγραφου κειμένου που αναρτήθηκε την Παρασκευή 5/3/21 στο site της ΠΟΕ ΔΟY… η νέα ανακοίνωση του Συλλόγου Αχαΐας τη Δευτέρα 8/3/21 και… η μετατροπή του ανυπόγραφου κειμένου σε επίσημη ανακοίνωση της Ομοσπονδίας (με πρωτόκολλο και υπογραφές) την Τρίτη 9/3/21.

Ο κλάδος όμως αναμένει άλλες απαντήσεις…..

Για την… ‘’κολοτούμπα’’ της πλειοψηφίας και την αποδοχή του μισθολογίου Πιτσιλή.

Για τη σύνδεση των Περιγραμμάτων με διαφορετικούς μισθούς

Για τα Ατομικά Συμβόλαια και την Ατομική Στοχοθεσία

Για την Προσωπική Διαφορά των Νεοεισερχόμενων και τη μετατροπή τους σε… ‘’ομήρους’’ της Διοίκησης

Για τη μετατροπή μέρους των αποδοχών μας σε… επίδομα