Την Τετάρτη 8.7.20 κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Δ.Σ. του Συλλόγου και έχοντας ως βασικό θέμα συζήτησης τις ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ και τα ΜΕΤΡΑ που θα πρέπει να λάβει ο Σύλλογος για την προστασία των συναδέλφων στις υπηρεσίες μας και ειδικά στις υπό συγχώνευση Δ.Ο.Υ., όπου η κατάσταση που διαμορφώθηκε είναι εκτός ελέγχου, προέκυψε ραντεβού (για την ίδια ημέρα !!!) με το Διοικητή της ΑΑΔΕ κ. Πιτσιλή.

Περισσότερα...

Προσπαθώντας να ‘’νομιμοποιήσει’’ στα μάτια της κοινωνίας τις ενοποιήσεις των εφοριών, η Ηγεσία της ΑΑΔΕ, διαρρέει στον τύπο έναν πίνακα στον οποίο αποτυπώνει το πλήθος των εργαζομένων της κάθε υπηρεσίας, αλλά και το σύνολο των εργασιών που εκτελεί ο κάθε υπάλληλος σε ημερήσια βάση. Επιχειρεί μάλιστα να συγκρίνει τα μεγέθη αυτά στις υπηρεσίες προ της συγχώνευσης, με το τι θα ισχύσει μετά τη συγχώνευση.

Περισσότερα...

Συναδέλφισσες/οι,

Ο κλάδος μας βρίσκεται αντιμέτωπος με επιλογές της Ηγεσίας της ΑΑΔΕ και της Πολιτικής Ηγεσίας, οι οποίες αλλάζουν άρδην το εργασιακό μας περιβάλλον και τη μορφή των υπηρεσιών μας. Επίσημα πλέον η ΑΑΔΕ προαναγγέλλει για το αμέσως επόμενο διάστημα…

Περισσότερα...

Με έγγραφό της η ΑΑΔΕ, το οποίο αποστέλλεται στον προϊστάμενο της Εφορίας και κοινοποιείται στην Αυτόνομη Κίνηση Εφοριακών, έρχεται ουσιαστικά να επιβεβαιώσει την ύπαρξη προβλημάτων στο κτίριο που στεγάζεται η συγκεκριμένη υπηρεσία.

Περισσότερα...

   Το να επιτίθεται η ΔΑΚΕ στην Αυτόνομη Κίνηση Εφοριακών είναι απολύτως λογικό. Όχι μόνο γιατί την ενοχλούν οι θέσεις μας και η καθημερινή μας παρουσία στους χώρους δουλειάς, αλλά γιατί προφανώς θεωρούν οτι με τη ΛΑΣΠΗ μπορούν να σκεπάσουν τις ευθύνες τους για…

Περισσότερα...

Μετά απο πρωτοβουλία των ίδιων των εργαζομένων, με τη συλλογή 400 υπογραφών και τη δημοσιοποίηση της πρόθεσής τους να ξεκινήσουν κινητοποιήσεις για την ικανοποίηση ενός αυτονόητου και δίκαιου αιτήματος, έχει προγραμματιστεί, με κάλεσμα της Ομοσπονδίας, κινητοποίηση με αίτημα την ΑΜΕΣΗ ανάληψη νομοθετικής πρωτοβουλίας και την ένταξη του συνόλου των εργαζομένων στο καθεστώς της Προσωπικής Διαφοράς.

Απέναντι στις λογικές της ανάθεσης και του καθησυχασμού, πρέπει να αντιτάξουμε την Αγωνιστικότητα και τη Δράση.

Απέναντι στις λογικές της Διάσπασης και του Διαχωρισμού των εργαζομένων σε παλιούς και νέους, σε πτυχιούχους και μη, σε εργαζόμενους της ΑΑΔΕ και σε εργαζόμενους του ΥΠΟΙΚ κλπ κλπ, πρέπει να αντιτάξουμε την ενότητα.

Το πρόβλημα της προσωπικής Διαφοράς των νεοεισερχόμενων συναδέλφων… δεν είναι ‘’δικό τους πρόβλημα’’ για το οποίο τους συμπαραστεκόμαστε, αλλά αντιθέτως είναι πρόβλημα του κλάδου και αποτελεί... ΄΄βόμβα’’ στα θεμέλια του.

Αυτονόητη και επιβεβλημένη είναι η συμμετοχή ΟΛΩΝ των εργαζομένων στην Κινητοποίηση της Πέμπτης (4.6.20) έξω απ’ το ΥΠΟΙΚ (Νίκης 5 -7) στις 4μμ.

 

ΑΚΕ (Αυτόνομη Κίνηση Εφοριακών)

Περισσότερα Άρθρα...