Στο πλαίσιο της από 01.04.2020 έναρξης διαδικασίας των αιτήσεων στο σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ» για την χορήγηση επιδόματος 800 Ευρώ των εργαζομένων πληττόμενων επιχειρήσεων των οποίων έχει ανασταλεί η σύμβασή τους εγασίας, έχουν υποχρεωθεί εργαζόμενοι των Δ.Ο.Υ. να δέχονται το κοινό δια ζώσης, χωρίς ουσιαστικά μέτρα προστασίας, ώστε να χορηγείται στους πολίτες κλειδάριθμος προκειμένου να αποκτηθούν κωδικοί TAXISNET που θα τους επιτρέπουν την είσοδο στο παραπάνω σύστημα.

Περισσότερα...

Εντάσεις παρατηρήθηκαν σε εφορίες του Λεκανοπεδίου, με φορολογούμενους που στράφηκαν κατά συναδέλφων, απαιτώντας να εξυπηρετηθούν χωρίς ραντεβού.

Περισσότερα...

Να σταματήσει η Συναλλαγή με το κοινό

Να μετατεθούν οι ημερομηνίες λήξης φορολογικών υποχρεώσεων

Να εφαρμοστούν τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας

Περισσότερα...

Τη στιγμή που το σύνολο των Δημόσιων Υπηρεσιών λαμβάνει μέτρα προστασία των εργαζομένων, αλλά και των πολιτών απ’ τον κορωναϊό, οι εργαζόμενοι στις Οικονομικές Υπηρεσίες συνεχίζουν να θεωρούνται απ’ την Πολιτική Ηγεσία και την Ηγεσία της ΑΑΔΕ, ως αναλώσιμοι.

Περισσότερα...

Πραγματοποιήθηκε σήμερα κινητοποίηση έξω απ’ το υπουργείο Οικονομικών για το ζήτημα της προσωπικής Διαφοράς των νεοεισερχόμενων στο κλάδο συναδέλφων.

Περισσότερα...

Πριν λίγες ημέρες, η Διοίκηση της ΑΑΔΕ ενημέρωσε την Ομοσπονδία για την πρόθεσή της να αναλάβει μέτρα προστασίας των εργαζόμενων απ τον κορωναϊό, εκταμιεύοντας κονδύλια τα οποία πρόκειται να διατεθούν στους προϊσταμένους των υπηρεσιών προκειμένου να προμηθευτούν τα απαραίτητα υλικά.

Περισσότερα...

Στην έκθεση του Φεβρουαρίου 2020 της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, μεταξύ άλλων, αποτυπώνεται με σαφήνεια η… ''πρόοδος'' που έχει επιτευχθεί στο πρόγραμμα ‘’μεταρρύθμισης’’ των ανθρωπίνων πόρων της ΑΑΔΕ, αλλά και η πρόοδος στη διαδικασία μεταστέγασης των Κεντρικών Υπηρεσιών σε νέο κτήριο.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ

Αρχείο τευχών του περιοδικού Ενημέρωση Εφοριακών

ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΧΡΗΣΤΕΣ ONLINE

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 789 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Χρήστες
5
Άρθρα
1790
Εμφανίσεις Άρθρων
3533643