ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενιαίο Μέτωπο Εφοριακών

Ν. Θεσ/νίκης – Κιλκίς – Χαλκιδικής                                        Θεσ/νίκη   26/03/2012

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. του συλλόγου μας, για μια ακόμη φορά αποκαλύφθηκαν ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ!!!! alt

Περισσότερα...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ

Με αφορμή την έντονη φημολογία για ''χιλιάδες ευρώ'' που θα εισπράξουμε, από τις κρατήσεις που μας έγιναν στα ΔΙΒEΕΤ για την Β' επικουρική Σύνταξη (Μέσω ΤΕΑΔΥ) επισημαίνουμε ότι:

Περισσότερα...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ

Συναδέλφισες και συνάδελφοι,

Με αφορμή τα όσα συνέβησαν την ημέρα (Σάββατο 18.2.2012) του «διαγωνισμού» του Υπουργείου Οικονομικών στην Αθήνα, για την επιλογή ελεγκτών και την συκοφαντική επίθεση που εξαπολύθηκε από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ, (ότι δήθεν οι εφοριακοί είναι αντίθετοι με την πάταξη της φοροδιαφυγής, την αξιοκρατία και τη διαφάνεια, γι’ αυτό αντιδρούν στον διαγωνισμό) θεωρούμε απαραίτητο να τονίσουμε τα παρακάτω:

Περισσότερα...

ΕΔΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ

Το υπουργείο Οικονομικών, συνεχίζοντας τις πρακτικές αυταρχισμού και εκφοβισμού, διέταξε τη διενέργεια ΕΔΕ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ) για τα γεγονότα στις 18.2.2012, έξω από το εξεταστικό κέντρο την ημέρα πραγματοποίησης του γραπτού διαγωνισμού στην Αθήνα.

Περισσότερα...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ

Τα όσα έγιναν το Σάββατο 18.2.2012, έξω από το χώρο όπου θα γινόταν οι ΄΄εξετάσεις΄΄ για το νέο σώμα ελεγκτών, δεν αφήνουν καμιά αμφιβολία για την τακτική της πολιτικής ηγεσίας απέναντι στον κλάδο. Με πρωτοφανή βίαιο τρόπο, διμοιρίες των ΜΑΤ, επιτέθηκαν στους συγκεντρωμένους συναδέλφους, τους κτύπησαν, τους απώθησαν βίαια και προχώρησαν στη σύλληψη του συναδέλφου Τρύφωνα Αλεξιάδη.

Περισσότερα...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ

Το μέλλον των εφοριακών, βρίσκεται εδώ και καιρό, κάτω από καθεστώς πλήρους αβεβαιότητας. Απολύσεις, ιδιωτικοποιήσεις, βάρβαρες μειώσεις μισθών. Μόνιμη η επιχειρηματολογία της εκάστοτε εξουσίας, περί διαφθοράς, αναξιοκρατίας και αναποτελεσματικότητας.

Περισσότερα...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ

Οι δεκάδες συνάδελφοι που παρακολούθησαμε τη διαδικασία του δικαστηρίου (σχετικά με την απεργία) στις 29.1.2011, αποκτήσαμε οδυνηρή εμπειρία από τη στάση ΕΦΟΡΙΑΚΟΥ, που κατέθεσε ΕΝΑΝΤΙΟΝ της απεργίας, ΕΝΑΝΤΙΟΝ του κλάδου.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ

Αρχείο τευχών του περιοδικού Ενημέρωση Εφοριακών

ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΠΔ - ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ - ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

ΧΡΗΣΤΕΣ ONLINE

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 121 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Χρήστες
5
Άρθρα
1509
Εμφανίσεις Άρθρων
2538614