ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ

Πολλά ερωτήματα προέκυψαν μετά την αιφνίδια παραίτηση των εκπροσώπων της ΠΑΣΚΕ, στην τελευταία συνεδρίαση (3.4.14) του Δ. Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Αττικής και Κυκλάδων, από τις θέσεις ευθύνης (Προέδρου, Ταμία, Υπεύθυνου Τύπου) που κατέχουν στη διοίκηση του συλλόγου. Και ενώ ανέμενε κανείς ότι με δημόσια τοποθέτησή τους θα εξηγούσαν τους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτή τους την απόφαση (μιας και δεν το κάνανε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης) η ανακοίνωση της ΠΑΣΚΕ (με ημερομηνία 3.4.14) κάθε άλλο παρά μας έκανε σοφότερους.

Περισσότερα...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ

Το Νομοσχέδιο που κατέθεσε στη Βουλή η κυβέρνηση και προγραμματίζεται να ψηφιστεί τις επόμενες ημέρες, είναι απολύτως ενταγμένο στη συνολικότερη πολιτική περιορισμού του Δημοσίου τομέα, εκχώρησης δομών και αρμοδιοτήτων σε ιδιωτικά συμφέροντα και φυσικά το δραστικό περιορισμό των υπαλλήλων του δημοσίου, τουλάχιστον αυτών που απασχολούνται με καθεστώς μόνιμης και σταθερής δουλειάς.

Περισσότερα...

Η επιλογή της ηγεσίας της ΔΑΣ να αναζητεί με κάθε τρόπο πεδίο αντιπαράθεσης με την ΑΣΚΙ δεν είναι προφανώς τυχαία, ούτε βέβαια μας ξαφνιάζει. Η χρήση όμως ανακριβειών προκειμένου να τεκμηριώσει (κυρίως στο δικό της ακροατήριο) την άρνησή της για συνεργασία και κοινή δράση όλων των δυνάμεων που βρίσκονται απέναντι στις πολιτικές που οδηγούν τους εργαζόμενους στην εξαθλίωση, υπερβαίνει κατά πολύ την ηθική που θα πρέπει να χαρακτηρίζει τη στάση αριστερών δυνάμεων.

Περισσότερα...

alt

Το ξεκίνημα της νέας χρονιάς βρίσκει τους εργαζόμενους της χώρας μας σε ακόμα δυσμενέστερη θέση. Οι απολύσεις, η κατάργηση υπηρεσιών, οι μειώσεις μισθών και συντάξεων, η συνεχής απομείωση του εφάπαξ, είναι το περιβάλλον μέσα στο οποίο καλούμαστε να ζήσουμε και να εργαστούμε.

Περισσότερα...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣΚΙ

Οι εικόνες ντροπής και ταλαιπωρίας που βιώνουν οι πολίτες στις εφορίες, αποδεικνύουν με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο, τα αποτελέσματα της ''αναδιοργάνωσης'' των υπηρεσιών μας, την ανικανότητα, την αδιαφορία και την απουσία πολιτικής βούλησης της ηγεσίας του Υπουργείου Οικονομικών, να δώσει λύσεις σε καταστάσεις που ταλαιπωρούν πολίτες και εργαζόμενους.alt

Περισσότερα...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ

Θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες (27-29/11/13) το 35ο Συνέδριο της ΑΔΕΔΥ. Το συνέδριο αυτό, θα γίνει σε μια κρίσιμη χρονική συγκυρία, με πολλά ερωτηματικά (κυρίως για το ποιούς και πως εκπροσωπεί) αβεβαιότητες και κυρίως προκλήσεις.

Περισσότερα...

altΜε Δελτίο Τύπου το Υπουργείο Οικονομικών, έρχεται να επιβεβαιώσει ουσιαστικά τα όσα ανέφερε με χθεσινό της Δελτίο Τύπου η ΑΣΚΙ, σύμφωνα με το οποίο δρομολογείται η μεταφορά μεγάλων υποθέσεων (μεταξύ των οποίων και οι περίφημες λίστες) από το ΣΔΟΕ στις εφορίες, καθιστώντας αβέβαιο το αποτέλεσμα της ελεγκτικής διαδικασίας.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ

Αρχείο τευχών του περιοδικού Ενημέρωση Εφοριακών

ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΠΔ - ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ - ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

ΧΡΗΣΤΕΣ ONLINE

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 79 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Χρήστες
5
Άρθρα
1534
Εμφανίσεις Άρθρων
2617281