Αυτόνομη Κίνηση: ΟΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

Οι πρακτικές που ακολουθεί τις τελευταίες ημέρες η ηγεσία της ΑΑΔΕ, προκειμένου να περάσει τα σχέδιά της για τις Βίαιες Μετακινήσεις, την πλήρη ελαστικοποίηση των Εργασιακών Σχέσεων, την εισαγωγή των Ατομικών Συμβολαίων, την καθιέρωση των Διαφορετικών Μισθολογίων, τη θεσμοθέτηση της ‘’ρουφιανιάς’’ μεταξύ των εργαζομένων, ως δήθεν σύστημα αξιολόγησης κλπ, αγγίζουν πλέον τα όρια της αθλιότητας.

Οι συντονισμένες και συνεχείς διαρροές στον τύπο και η προσπάθεια ταύτισης των εργαζομένων με τη διαφθορά, που επέλεξε η ηγεσία της ΑΑΔΕ, είναι εικόνες απ τις πιο σκληρές φάσεις της μνημονιακής περιόδου, που στόχο είχαν να αμβλύνουν τις αντιστάσεις και να νομιμοποιήσουν την εφαρμογή των πιο σκληρών μνημονιακών μέτρων.

Σε πλήθος συγκεντρώσεων που πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες ημέρες σε εφορίες, αποτυπώθηκε η αποφασιστικότητα να μην επιτρέψουμε την υλοποίηση αυτών των σχεδίων, αλλά και ξεχείλιζε η αγανάκτηση των συναδέλφων για την απαράδεκτη επίθεση εις βάρος τους απ την ηγεσία της ΑΑΔΕ.

Μια ηγεσία η οποία είναι πλέον απολύτως ΑΠΟΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΗ στη συνείδηση του συνόλου των εργαζομένων και η μόνη επιλογή που της απομένει… είναι η ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ όσων δρομολογεί.

Δεν θα περάσουν:

Οι αθλιότητες κατά των εργαζομένων και οι βίαιες μετακινήσεις

 Τα ατομικά συμβόλαια

 Τα διαφορετικά μισθολόγια

 Το κλείσιμο και η ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών μας

 

Συμμετέχουμε Μαζικά

στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας

που καλούν τα Σωματεία μας για τη

Δευτέρα 28.1.2019 στις 4 μμ στο ΥΠΟΙΚ (Καρ. Σερβίας 10)

(την ώρα πραγματοποίησης συνάντησης με τον Διοικητή της ΑΑΔΕ)

 

Αθήνα, 25.1.2019

 

Αυτόνομη Κίνηση Εφοριακών

Για να τυπώσετε την ανακοίνωση της ΑΚΕ πατηστε εδώ