Σάββατο
20 / 04 / 2024
9 Νέα Άρθρα

Βίαιη καταστολή και εκφοβισμός του κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

Εδώ και καιρό ξετυλίγεται η σθεναρή αντίδραση κινημάτων, φορέων και απλών πολιτών, ενάντια στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και στα εγχώρια και ξένα συμφέροντα που έχουν βάλει στο μάτι την λαϊκή κατοικία.

Το διαμέρισμα των 71 τμ στον Κορυδαλλό που έβγαινε σήμερα σε πλειστηριασμό θα μπορούσε να είναι το σπίτι του καθένα μας.

Όσο η αντίδραση φουντώνει τόσο φουντώνει και η κρατική καταστολή και βία.

Σήμερα η πολιτική βούληση της Κυβέρνησης συναντήθηκε με τις εγκληματικές πρακτικές της ΕΛ.ΑΣ. Η κατάληξη ήταν ξυλοδαρμοί, βιαιοπραγίες σε φωτογράφους και δημοσιογράφους, τραυματισμοί και συλλήψεις χωρίς καν την παροχή πρώτων βοηθειών μέχρι αργά το βράδυ, σε ανθρώπους που απλώς διαδήλωναν ενάντια στην αρπαγή της γης και των σπιτιών. Αύριο περνάνε από αυτόφωρο.

Ο στόχος της βίας και της καταστολής δεν είναι μόνο η εξυπηρέτηση των συμφερόντων των αφεντικών τους, που κλείνουν το μάτι στους δανειστές, ότι η δουλειά θα γίνει. Υπάρχει κάτι πολύ πιο σοβαρό. Θέλουν να εκφοβίσουν και να καθυποτάξουν οποιαδήποτε φωνή αντίστασης, οποιονδήποτε προσπαθήσει να αναδείξει και να καταγγείλει τα αποτελέσματα των μνημονιακών – νεοφιλελεύθερων πολιτικών. Ο στόχος είναι να μας βυθίσουν στον φόβο.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ. Κανένας μας και καμία μας δεν πρέπει να αφήσει να βγει σε πλειστηριασμό το σπίτι του γείτονα του, πόσο μάλλον να εκκενωθεί από τις δυνάμεις καταστολής.

Αύριο 15/3 στις 11.00 στα δικαστήρια της Ευελπίδων, περνάει από αυτόφωρο το δικαίωμα του Λαού να προστατέψει το σπίτι του.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙ!!!

14/3/2018

Για την ΑΣΚΙ - ΑΚΕ