Καλό ταξίδι Σύντροφε...

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

Έφυγε από την ζωή σήμερα 28.08.2017 μετά από ολιγόμηνη μάχη με τον καρκίνο ο Πέτρος Οικονομόπουλος. Συνάδελφος, Γραμματέας του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕ Δ.Ο.Υ (εκλεγμένος με την παράταξή μας), αγαπημένος φίλος και αγωνιστής των ιδεών της Αριστεράς, επί 10ετίες.

Όλοι όσοι πιστεύουμε ότι η στάση ζωής του καθενός μας είναι η πραγματική απόδειξη των θέσεων και των αρχών του, γνωρίζουμε ότι στο πρόσωπο του Πέτρου η πίστη αυτή βρήκε την έκφρασή της. Ο Πέτρος ήταν μαχητής, μαχητής στους φοιτητικούς και κοινωνικούς αγώνες, μαχητής μαζί με τους άλλους επιτυχόντες για τον αξιοκρατικό διορισμό τους, μαχητής ως υπάλληλος, συνδύαζε την γνώση και την συνέπεια στην δουλειά με τους διεκδικητικούς αγώνες για δίκαιο φορολογικό σύστημα και για εργασιακά και μισθολογικά δικαιώματα των εργαζόμενων.

Είχε ευρύτερη μόρφωση, πολιτική συγκρότηση, δυνατότητα να αναλύει τα σύγχρονα προβλήματα και να προτείνει λύσεις, μειλίχιος και με σεβασμό στον συνομιλητή του, ανεξαρτήτως ηλικίας και πολιτικής τοποθέτησης, ήταν κυριολεκτικά για την παράταξή μας ο «Νέστοράς» μας. Επηρέαζε τους πάντες με τις γνώσεις του αλλά και με τον ήρεμο τρόπο του.  Σεβαστός σε όλους φίλους και αντιπάλους, υπήρξε παράδειγμα για τον κλάδο μας και για την παράταξή μας.

Η αγάπη και η εκτίμηση στο πρόσωπο του Πέτρου, εκφράστηκε από φίλους, συναγωνιστές, συντρόφους, ακόμα και πολιτικούς αντιπάλους, όλο το προηγούμενο διάστημα και ήταν πραγματικά πρωτοφανής και συγκινητική.

Σύντροφός του στην ζωή και στους αγώνες, δίπλα του μέχρι και την τελευταία στιγμή στην μάχη του με την επάρατο νόσο, η συνάδελφος και φίλη Γιώτα Μάρκου και η κόρη του Ηλέκτρα, νεαρή γιατρός πλέον.  

Γιώτα και Ηλέκτρα κουράγιο. Να είστε υπερήφανες για τον άνθρωπό σας, 

Πέτρο σε ευχαριστούμε για όλα.

Στους αγώνες, στις διεκδικήσεις, στην πορεία της ζωής μας, θα είσαι πάντα μαζί μας.            

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ

Αρχείο τευχών του περιοδικού Ενημέρωση Εφοριακών

ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΧΡΗΣΤΕΣ ONLINE

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 284 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Χρήστες
5
Άρθρα
1634
Εμφανίσεις Άρθρων
2914889