Σάββατο
20 / 04 / 2024
9 Νέα Άρθρα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΚΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Η ΑΣΚΙ ΣΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Οι εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου 2016 ανέδειξαν για πρώτη φορά εκπρόσωπο της ΑΣΚΙ στο Β' και Ε΄ Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Υπουργείου Οικονομικών και αυτό οφείλεται στην δική σας αποφασιστική ενεργοποίηση και συμμετοχή.

Δώσαμε μία μάχη με αρχές, ενάντια στο παλιό ρουσφετολογικό καθεστώς και στις παρατάξεις που το υπηρέτησαν . Επιλέξαμε την μαχητικότητα απέναντι στην αδράνεια, το συμβιβασμό και την υποταγή. Αποδείξαμε στην πράξη ότι δεν θα ανεχθούμε απαξιωτικές και απειλητικές συμπεριφορές Διευθυντικών στελεχών σε βάρος των εργαζομένων. Απέναντι στα «κατόπιν ενεργειών μας» και στην προώθηση των «δικών μας παιδιών» προβάλλαμε τη δικαιοσύνη και την αξιοκρατία.

Η στάση μας αυτή επιβραβεύθηκε από ένα μεγάλο αριθμό συναδέλφων και συναδελφισσών και δεσμευόμαστε ότι μέσα από την παρουσία μας στα υπηρεσιακά συμβούλια θα υπερασπιστούμε τη διαφάνεια, τη δημοκρατία τη δικαιοσύνη και την αξιοκρατία για όλους και όλες ανεξαιρέτως.

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Η έναρξη της λειτουργίας της ΑΑΔΕ από 1.1.2017 αλλά και η εμπιστοσύνη που μας δείξατε μεγαλώνει την ευθύνη μας και σας δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε με τις αξίες και τις αρχές μας όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια. Σας καλούμε το επόμενο διάστημα να πάρουμε τις τύχες στα χέρια μας, ενωμένοι και αποφασισμένοι.

Δεν θα επιτρέψουμε αυτή η ευκαιρία να χαθεί, αλλά μαζί με εσάς, θα βάλουμε τα δυνατά μας για να αλλάξουμε πορεία και να μετατρέψουμε την αβεβαιότητα, την παραίτηση και την απαισιοδοξία, σε όραμα, ελπίδα, αγωνιστικότητα και αλληλεγγύη.

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΕΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ

ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΤΥΠΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Για να δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα για το Β΄Υπηρεσιακό πατήστε εδώ.