ΑΣΚΙ Εφοριακών

Σαββατο
27 Μαιου
Text size
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ

E-mail Εκτύπωση PDF

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η επιλογή της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΟΙΚ να τοποθετηθεί δημόσια επί ενός Ενημερωτικού Σημειώματος του Συλλόγου μας προς τους εργαζόμενους (το οποίο και επισυνάπτουμε), έχει σίγουρα ενδιαφέρον.

Δεν πρόκειται όμως να σταθούμε στην αποτυχημένη προσπάθεια της ηγεσίας του ΥΠΟΙΚ να διαψεύσει, όσα με σαφήνεια διατυπώθηκαν παρουσία του προεδρείου του Συλλόγου μας. Κρατάμε μόνο την ξεκάθαρη παραδοχή τους ότι, επί τόσο σοβαρών ζητημάτων, μπορεί η πολιτική ηγεσία να λέει διαφορετικά πράγματα σε κλειστές συναντήσεις (στο όνομα ενός καλόπιστου, όπως αναφέρεται, διαλόγου) και διαφορετικά δημοσίως.

Έχει όμως ιδιαίτερο ενδιαφέρον το γεγονός ότι, ενώ η ηγεσία του ΥΠΟΙΚ αναφέρεται στο ενημερωτικό μας σημείωμα, δεν λέει τίποτα για την ταμπακιέρα. Σιωπά στο γεγονός ότι της χρεώνουμε επιλογές που ''ξεπλένουν'' ένα τεράστιο και διαχρονικό οικονομικό σκάνδαλο, σιωπά στο ότι ακολουθεί αδιαφανείς και περίεργες διαδικασίες, σιωπά στο ότι αγνοεί επιδεικτικά εν εξελίξει εισαγγελικές έρευνες για την υπόθεση,  σιωπά  στο γεγονός ότι με τις επιλογές της το δημόσιο θα υποστεί μια τεράστια οικονομική ζημιά κλπ..

Η απάντηση της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΟΙΚ, είναι εμφανές ότι διακατέχεται απ' την αγωνία να ''μαζέψει'' ό,τι μπορεί. Για την ηγεσία του ΥΠΟΙΚ, τα όσα σοβαρότατα της καταλογίζονται είναι μάλλον άνευ σημασίας μπροστά στην αγωνία διατήρησης των θέσεων που κατέχουν.

Και κλείνοντας...

Ως εργαζόμενοι ήμασταν και συνεχίζουμε να είμαστε απέναντι σε φαινόμενα ΑΔΕΙΑΦΑΝΕΙΑΣ και ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ. Το γεγονός ότι η ηγεσία του ΥΠΟΙΚ στο κλείσιμο της ανακοίνωσης της μας ανάγει σε εχθρούς της, μάλλον αποδεικνύει την πλευρά στην οποία βρίσκεται αυτή σήμερα.


ΓΙΑ ΝΑ ΤΥΠΩΣΕΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΙΚ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Τελευταία Ενημέρωση ( Τετάρτη, 07 Σεπτέμβριος 2016 12:13 )  

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
 


How Accountancy Firms Destroy Societies


Στατιστικά

Μέλη : 6
Περιεχόμενο : 1306
Σύνδεσμοι : 6
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 2208693

Online Χρήστες

Έχουμε 46 επισκέπτες συνδεδεμένους