ΑΣΚΙ Εφοριακών

Πεμπτη
27 Απριλιου
Text size
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home ΚΛΑΔΙΚΑ ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

Ο Σύλλογος Εφοριακών Νομού Αττικής και Κυκλάδων και το Περιοδικό Φορολογική Επιθεώρηση της ΠΟΕ ΔΟY, συνδιοργανώνουν ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ, για τις δηλώσεις Φυσικών – Νομικών Προσώπων και Νομικών Οντοτήτων, με συνδρομή και εισηγητές της ΑΑΔΕ.

Εισηγητές του Σεμιναρίου θα είναι τα στελέχη της ΑΑΔΕ - Διεύθυνσης Εφαρμογής Άμεσης Φορολογίας, ο κ. ΣΑΦΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ο κ. ΧΑΠΙΔΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ και η κα. ΓΙΟΒΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ.

Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27.4.2017 και ώρα 16.30 - 20.30, σε αίθουσα της ‘’Κυπριακής Εστίας’’, Κέκροπος 3 στην Πλάκα (Δεξιά στο τέρμα της οδού Βουλής – Στάση Μετρό ΣΥΝΤΑΓΜΑ) και υπάρχει δυνατότητα φυσικής παρουσίας 200 συναδέλφων. Δηλώσεις συμμετοχής, μέχρι της συμπλήρωσης των 200 θέσεων, θα γίνονται αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικής φόρμας που θα αναρτηθεί στο site του Συλλόγου μας (www.sileforath.gr) από την Δευτέρα 24.4.2017. Παρακαλούνται όσοι συνάδελφοι υποβάλλουν αίτηση να είναι βέβαιοι ότι θα παραβρεθούν, προκειμένου να μην στερήσουν τη θέση από συναδέλφους που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το Σεμινάριο από κοντά.

Διαδικτυακά το σεμινάριο θα έχουν τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν δωρεάν όλοι οι Συνάδελφοι πανελλαδικά, καθώς και κάθε ενδιαφερόμενος, μέσω του site του Συλλόγου μας (www.sileforath.gr), χωρίς να απαιτείται η χρήση κωδικών.

Ερωτήσεις επί της θεματολογίας του Σεμιναρίου, μπορούν να αποστέλλονται στο e-mail: sileforath@gmail.com, μέχρι και την Τετάρτη 26.4.17 και ώρα 11 πμ. Οι ερωτήσεις θα απαντηθούν κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου απ’ τους συναδέλφους εισηγητές.


Για να τυπωσετε την ανακοινωση ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Τελευταία Ενημέρωση ( Παρασκευή, 21 Απρίλιος 2017 09:11 )  

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
 


How Accountancy Firms Destroy Societies


Στατιστικά

Μέλη : 6
Περιεχόμενο : 1296
Σύνδεσμοι : 6
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 2185963

Online Χρήστες

Έχουμε 60 επισκέπτες συνδεδεμένους